maanantai 18. huhtikuuta 2011

Taso III, välitehtävä: yhteinen käsitekartta ja linkkien jako

Tässä etätehtävä tason III osallistujille, johon on pääsiäisen ansiosta varsin paljon aikaa. Seuraava tapaaminen on vasta 9.5.

Tehtävänä on osallistua aiheen työstämiseen ja jäsentämiseen yhteisessä käsitekartassamme ja kerätä linkkejä Diigo-ryhmäämme.

Joitain päiviä ennen seuraavaa tapaamista lienee ajankohtaista kirjoittaa omaan blogiin reflektiota näistä yhteistuottamisen välineistä.  Kun kirjoitatte omaan blogiinne tästä aiheesta, muistakaa linkittää kirjoituksestanne tähän artikkeliin (ei blogiin, vaan tarkasti tähän artikkeliin). Näin Edufeedr pystyy seuraamaan, että olette tähän ennakkotehtävään reagoineet.

8 kommenttia:

 1. Olen nyt tovin pähkinyt etätehtävien parissa. Luulen, että onnistuin Diigon kanssa, mutta toivon, että joku antaa palautetta, onko kaikki ok.

  Käsitekarttakin selkeytyi ihmeesti muutaman päivän hauduttelun jälkeen. Mutta nyt jäin aivan jumiin: siis mikä ero onkaan tällä artikkelilla ja tällä blogilla? En saa kiinni, minne linkitän. :-/

  VastaaPoista
 2. Hei Katihanne, hienoa, että olet päässyt eteenpäin. Kun kirjoitat omaan blogiisi, lisää tämän Sometoitumassa blogin kirjoitukseen linkki sinne omaan blogitekstiisi eli tämä linkki http://sometoitumassa.blogspot.com/2011/04/taso-iii-valitehtava-yhteinen.html joka osoittaa tähän yksittäiseen blogimerkintään. Tekemällä oppii! Hyvää pääsiäistä t. Anne

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti Anne! Katsotaan, miten selviydyn.

  Olet oikeassa tekemällä oppimisesta: et arvaakaan, miten monta oivallusta olen saanut. Tämä konkreettinen tekeminen on kaikkein parasta.

  Suklaista pääsiäistä

  T. Kati

  VastaaPoista
 5. Linkki blogiini: http://katihanne.blogspot.com/.

  Meniköhän tämä nyt, niin kuin oli tarkoitus? No, eipä tässä blogissa ole muutakaan paikkaa, mitä pääsisin muokkaamaan. Kokeilin sitäkin.

  Joskus asiat ovat yksinkertaisempia kuin osaan ajatella. Toisinaan taas eivät.

  VastaaPoista
 6. Kati, linkitys menee toisin päin. Eli se kirjoitus, jonka kirjoitat omaan blogiisi, tulisi sisältää jossain kohden tekstiä ihan klikattava linkki tässä blogissa olevaan artikkeliin. Kirjoituksessa voisi olla vaikkapa alussa lause "Tämä on vastaukseni kolmanteen välitehtävään..." jossa "kolmanteen välitehtävään" olisi se klikattava teksti, josta pääsee tälle sivulle, jossa tämäkin kommentti on.

  VastaaPoista
 7. Kiva, kiitos. Tämän ymmärtäminen on jotenkin sikavaikeaa. Yritän taas.

  VastaaPoista
 8. Päivitin vanhaa vastausta. Toivottavasti se ei aiheuta uutta ongelmaa.

  Tarmo, onko linkki nyt oikein?

  VastaaPoista